Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Guláše a jejich příbuzní
Alexandr Žurman
Cena v prodejně:
159 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-16 Kč
143 Kč
U dodavatele
40-50ks na objednávku.
V prodejně do 2 dnů
K vyzvednutí út 26.11 13:00
Odesíláme do 2 dnů
od 59 Kč, dodání st 27.11
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | út 26.11 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | st 27.11 |
Balíkovna | 64 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 28.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | út 26.11 |
One Curier | 65 Kč | st 27.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 28.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřového. Alexandr Žurman (1947-2010) byl kromě své nakladatelské profese co se týče gulášů odborníkem na slovo vzatým a uznávaným. Do této kuchařské knížky, považované dnes již za klasickou příručku svého druhu, zařadil celkem 182 receptů. Ty uspořádal do dvanácti skupin - jednak podle země původu počínaje populárním gulášem po česku, jednak podle základní suroviny, tj. masa či jiného základu. Převládají guláše z hovězího a vepřového, doplňují je recepty ze skopového, drůbežího a rybího masa, ze zvěřiny, vnitřností, mletého masa a uzeného (včetně oblíbeného bramborového či buřtového guláše), z více druhů mas a nakonec několik tipů na guláše bezmasé. Soubor receptů doprovází kapitola o přílohách, přísadách a koření a řada cenných praktických rad "jak na to" a "co dělat když". Protože guláš, to není jen tak, jestliže si chceme opravdu pošmáknout, nicméně s pomocí této knížky je úspěch zaručen.
EAN | 9788087867280 |
---|---|
ISBN | 978-80-87867-28-0 |
Rozměry | 215 x 150 x 8 mm |
Hmotnost | 208 |
Datum vydání | 01. 10. 2017 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 136 |
Nakladatelství: | Arista Books |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
Další knihy od autora Alexandr Žurman
© 2024 Knihkupectví Daniela