Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Alena Doležalová
Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-165
134 Kč

U dodavatele

70-80ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí út 13.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání st 14.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 13.5

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 14.5
Zásilkovna69 Kčst 14.5
Zásilkovna SK95 Kččt 15.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 13.5
One Curier65 Kčst 14.5
Zásilkovna - domů99 Kčst 14.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 15.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

EAN9788073221928
ISBN978-80-7322-192-8
Rozměry240 x 170 x 18 mm
Hmotnost586
Datum vydání01. 01. 2016
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:216
Nakladatelství:Dona
Jazyk:česky