Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Uzení, nakládání a konzervování masa
Bernhard Gahmod šunky po žebírka
30-40ks na objednávku.
K vyzvednutí st 6.11 13:00
od 59 Kč, dodání čt 7.11
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | st 6.11 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | čt 7.11 |
Balíkovna | 64 Kč | čt 7.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 7.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 8.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | st 6.11 |
One Curier | 65 Kč | čt 7.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | čt 7.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 7.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 8.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
EAN | 9788024742663 |
---|---|
ISBN | 978-80-247-4266-3 |
Rozměry | 240 x 170 x 10 mm |
Hmotnost | 254 |
Datum vydání | 01. 01. 2012 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 128 |
Nakladatelství: | Grada |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela