Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Vše o uzení
Vladimír DykRady, tipy, recepty
dalších 40-50ks na objednávku.
K vyzvednutí dnes
od 59 Kč, dodání zítra
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | dnes | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | zítra |
Balíkovna | 64 Kč | zítra |
Zásilkovna | 69 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | út 26.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
One Curier | 65 Kč | zítra |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | zítra |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | út 26.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
EAN | 9788024740683 |
---|---|
ISBN | 978-80-247-4068-3 |
Rozměry | 240 x 170 x 12 mm |
Hmotnost | 365 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 132 |
Nakladatelství: | Grada |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela