Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Vše o uzení

Vladimír Dyk

Rady, tipy, recepty

Cena v prodejně: 249 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
224

Skladem (2ks)

dalších 130-140ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání pá 27.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 27.12
Balíkovna64 Kčpá 27.12
Zásilkovna69 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK95 Kčpo 30.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpá 27.12
Balíkovna na adresu89 Kčpá 27.12
Zásilkovna - domů99 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 30.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně.

Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

EAN9788024740683
ISBN978-80-247-4068-3
Rozměry240 x 170 x 12 mm
Hmotnost365
Vazbapevná vazba
Počet stran:132
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky