Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Udírny a uzení
Egon Bindermaso - masné výrobky - ryby
Cena v prodejně:
179 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-18 Kč
161 Kč
U dodavatele
50-60ks na objednávku.
V prodejně do 2 dnů
K vyzvednutí st 27.11 13:00
Odesíláme do 2 dnů
od 59 Kč, dodání čt 28.11
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | st 27.11 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | čt 28.11 |
Balíkovna | 64 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 29.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | st 27.11 |
One Curier | 65 Kč | čt 28.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 29.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
EAN | 9788024712611 |
---|---|
ISBN | 80-247-1261-X |
Rozměry | 190 x 132 x 5 mm |
Hmotnost | 156 |
Datum vydání | 01. 04. 2005 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 112 |
Nakladatelství: | Grada |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela