Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cukrářská technologie

Alena Půlpánová
Cena v prodejně: 395 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
355

U dodavatele

70-80ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 25.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 26.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 25.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 26.11
Balíkovna64 Kčút 26.11
Zásilkovna69 Kčút 26.11
Zásilkovna SK95 Kčst 27.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 25.11
One Curier65 Kčút 26.11
Balíkovna na adresu89 Kčút 26.11
Zásilkovna - domů99 Kčút 26.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 27.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
EAN9788090409316
ISBN978-80-904093-1-6
Rozměry277 x 189 x 30 mm
Hmotnost815
Datum vydání01. 05. 2013
Vazbapevná vazba
Počet stran:286
Nakladatelství:R plus
Jazyk:česky