Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Cukrářská technologie
Alena Půlpánová
Cena v prodejně:
395 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40 Kč
355 Kč
U dodavatele
90-100ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí po 24.3 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání út 25.3
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 24.3 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | út 25.3 |
Balíkovna | 64 Kč | út 25.3 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 25.3 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 26.3 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 24.3 |
One Curier | 65 Kč | út 25.3 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | út 25.3 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 25.3 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 26.3 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.EAN | 9788090409316 |
---|---|
ISBN | 978-80-904093-1-6 |
Rozměry | 277 x 189 x 30 mm |
Hmotnost | 815 |
Datum vydání | 01. 05. 2013 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 286 |
Nakladatelství: | R plus |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2025 Knihkupectví Daniela