Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cukrářská výroba II

L. Bláha
Cena v prodejně: 330 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20
310

Skladem (1ks)

dalších 10-20ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 25.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 25.11
Balíkovna64 Kčpo 25.11
Zásilkovna69 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK95 Kčút 26.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpo 25.11
Balíkovna na adresu89 Kčpo 25.11
Zásilkovna - domů99 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 26.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
EAN9788073331382
ISBN978-80-7333-138-2
Rozměry246 x 170 x 12 mm
Hmotnost350
Datum vydání01. 09. 2019
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:200
Nakladatelství:Informatorium
Jazyk:česky