Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Chateau Visegrad

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 490 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-49
441

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 25.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 26.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 25.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 26.11
Balíkovna64 Kčút 26.11
Zásilkovna69 Kčút 26.11
Zásilkovna SK95 Kčst 27.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 25.11
One Curier65 Kčút 26.11
Balíkovna na adresu89 Kčút 26.11
Zásilkovna - domů99 Kčút 26.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 27.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci.
Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu.
EAN9788090521827
ISBN978-80-905218-2-7
Rozměry308 x 310 x 15 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 12. 2014
Vazbapevná vazba
Počet stran:84
Nakladatelství:Columbus
Jazyk:anglicky