Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Old Prague Cookbook

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí pá 6.12 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání po 9.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 6.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 9.12
Balíkovna64 Kčpo 9.12
Zásilkovna69 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK95 Kčút 10.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 6.12
One Curier65 Kčpo 9.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 9.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 10.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes?

Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek?

What’s the story with typical Czech cuisine?

Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings and sauerkraut was created by one particular restaurateur? That fried veal escalope is originally from Northern Italy and came to us via the Viennese court? And what about Hungarian goulash and “Spanish birdie”?

Would you like to know what the famous Czech actor Hugo Haas or writers Franz Kafka and Jaroslav Hašek liked to eat?

…then you’ve made the right choice.

Visit the world of other interesting facts about Old Czech cuisine with this original book full of original Old Czech recipes collected for you by the famed Prague-born globetrotter, lover of good food, good habits and life in general, and illustrated with unique collages by a similarly exceptional Czech artist and poet.

EAN9788072527465
ISBN978-80-7252-746-5
Rozměry217 x 136 x 14 mm
Hmotnost312
Datum vydání18. 05. 2018
Vazbapevná vazba
Počet stran:104
Nakladatelství:PRÁH
Jazyk:anglicky, česky