Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí pá 29.11 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání po 2.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 29.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 2.12
Balíkovna64 Kčpo 2.12
Zásilkovna69 Kčpo 2.12
Zásilkovna SK95 Kčút 3.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 29.11
One Curier65 Kčpo 2.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 2.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 2.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 3.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares. Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas. El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica. Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“ Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková. El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.
EAN9788072521814
ISBN978-80-7252-181-4
Rozměry245 x 170 x 13 mm
Hmotnost472
Datum vydání01. 02. 2010
Vazbapevná vazba
Počet stran:100
Nakladatelství:Práh
Jazyk:španělsky