Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)
Viktor Faktor
Cena v prodejně:
349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35 Kč
314 Kč
U dodavatele
poslední kusy na objednávku.
V prodejně do 3 dnů
K vyzvednutí čt 2.1 13:00
Odesíláme do 3 dnů
od 59 Kč, dodání pá 3.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | čt 2.1 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | pá 3.1 |
Balíkovna | 64 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | po 6.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | čt 2.1 |
One Curier | 65 Kč | pá 3.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | po 6.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!
Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.
Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.
El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.
Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“
Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.
El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.
EAN | 9788072521814 |
---|---|
ISBN | 978-80-7252-181-4 |
Rozměry | 245 x 170 x 13 mm |
Hmotnost | 472 |
Datum vydání | 01. 02. 2010 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 100 |
Nakladatelství: | Práh |
Jazyk: | španělsky |
© 2024 Knihkupectví Daniela