Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Sandor Ellix Katz
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

Skladem (1ks)

dalších 30-40ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání pá 27.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 27.12
Balíkovna64 Kčpá 27.12
Zásilkovna69 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK95 Kčpo 30.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpá 27.12
Balíkovna na adresu89 Kčpá 27.12
Zásilkovna - domů99 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 30.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur.

V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.

EAN9788027130290
ISBN978-80-271-3029-0
Rozměry194 x 153 x 26 mm
Hmotnost405
Datum vydání09. 11. 2020
Vazbapevná vazba
Počet stran:256
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky