Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
česky
Nakoukni do knihy

E-kniha Umění fermentace II.

Sandor Ellix Katz

Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

EbookE-kniha / Ebook [pdf|epub|mobi]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
424

Ihned ke stažení

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

EAN9788027103157
ISBN978-80-271-0315-7
Dostupné formátypdf|epub|mobi
Datum vydání2021
Vazbae-book
Počet stran:342
Nakladatelství:Alferia
Jazyk:česky