Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Gastronomie českého středověku - Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Monika Černá-Feyfrlíková
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

90-100ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí po 6.1 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání út 7.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 6.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 7.1
Balíkovna64 Kčút 7.1
Zásilkovna69 Kčút 7.1
Zásilkovna SK95 Kčst 8.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 6.1
One Curier65 Kčút 7.1
Balíkovna na adresu89 Kčút 7.1
Zásilkovna - domů99 Kčút 7.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 8.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá koření, jež byla dříve žádanou součástí luxusnějších pokrmů, které si s pomocí této kuchařky můžete doma sami uvařit. Poodhalí vám mimo jiné také, co stálo za úspěchem středověkých kuchmistrů a jakým způsobem probíhaly bankety na nejprestižnějších panovnických dvorech.

Kniha má velký počet nových (dosud nepublikovaných) receptů, velké množství skvělých fotografií, podrobnější výklad k tradičním surovinám a nové výsledky archeologických výzkumů, které upřesňují nebo dokonce mění naše představy o středovém způsobu života. Nalezněte znovu fascinující chutě naší minulosti a pochutnejte si!

EAN9788027138296
ISBN978-80-271-3829-6
Rozměry240 x 165 x 17 mm
Hmotnost0.49000000953674316
Datum vydání06. 06. 2024
VazbaŠitá vazba s klopami
Počet stran:224
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky