Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Le migliori ricette de la cucina imperiale

Gabriela Salfellner;Harald Salfellner
Cena v prodejně: 250 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
225

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 1.8 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 2.8

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 1.8

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 2.8
Balíkovna79 Kčpá 2.8
Zásilkovna69 Kčpá 2.8
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 2.8
Zásilkovna SK95 Kčpo 5.8

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 1.8
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 2.8
Zásilkovna - domů99 Kčpá 2.8
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 2.8
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 5.8

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.

EAN9783899194067
ISBN9783899194067
Datum vydání22. 03. 2018
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:80
Nakladatelství:Vitalis
Jazyk:italsky