Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Les meilleures recettes de la cuisine impériale

Cena v prodejně: 250 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
225

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 29.8 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 30.8

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 29.8

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 30.8
Balíkovna79 Kčpá 30.8
Zásilkovna69 Kčpá 30.8
Zásilkovna SK95 Kčpo 2.9

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 29.8
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 30.8
Zásilkovna - domů99 Kčpá 30.8
Balíkovna na adresu119 Kčpá 30.8
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 2.9

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.

EAN9783899194043
ISBN9783899194043
Datum vydání23. 03. 2018
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:80
Nakladatelství:Vitalis
Jazyk:francouzsky