Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Receptury teplých pokrmů 8.v

Jaroslav Runštuk
Cena v prodejně: 595 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
535

U dodavatele

570-580ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 8.7 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 9.7

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 8.7

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 9.7
Balíkovna79 Kčút 9.7
Zásilkovna69 Kčút 9.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 9.7
Zásilkovna SK95 Kčst 10.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 8.7
WEDO doručení na adresu65 Kčút 9.7
Zásilkovna - domů99 Kčút 9.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 9.7
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 10.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.

Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.

Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.

Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.

Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

EAN9788090409347
ISBN978-80-904093-4-7
Rozměry300 x 200 x 52 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 07. 2019
Vazbapevná vazba
Počet stran:584
Nakladatelství:R plus
Jazyk:česky