Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Stolničení

Gustav Salač

Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Cena v prodejně: 460 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-46
414

Skladem (1ks)

dalších 120-130ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 8.7

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 8.7
Balíkovna79 Kčpo 8.7
Zásilkovna69 Kčpo 8.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 8.7
Zásilkovna SK95 Kčút 9.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 8.7
Zásilkovna - domů99 Kčpo 8.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 8.7
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 9.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
  • Jak podávat pokrmy a nápoje
  • Jak vybírat nápoje k pokrmům
  • Jak upravovat jídelní stoly
  • Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
EAN9788071687528
ISBN80-7168-752-9
Rozměry305 x 208 x 14 mm
Hmotnost924
Datum vydání01. 06. 2004
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky