Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Stolničení

Gustav Salač

Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Cena v prodejně: 460 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-46
414

U dodavatele

120-130ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí út 26.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání st 27.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 26.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 27.11
Balíkovna64 Kčst 27.11
Zásilkovna69 Kčst 27.11
Zásilkovna SK95 Kččt 28.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 26.11
One Curier65 Kčst 27.11
Balíkovna na adresu89 Kčst 27.11
Zásilkovna - domů99 Kčst 27.11
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 28.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
  • Jak podávat pokrmy a nápoje
  • Jak vybírat nápoje k pokrmům
  • Jak upravovat jídelní stoly
  • Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
EAN9788071687528
ISBN80-7168-752-9
Rozměry305 x 208 x 14 mm
Hmotnost924
Datum vydání01. 06. 2004
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky