Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Prague cuisine

Dominic James

Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Cena v prodejně: 595 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
535

U dodavatele

170-180ks na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí pá 29.11 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání po 2.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 29.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 2.12
Balíkovna64 Kčpo 2.12
Zásilkovna69 Kčpo 2.12
Zásilkovna SK95 Kčút 3.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 29.11
One Curier65 Kčpo 2.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 2.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 2.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 3.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.

Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů - Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.

Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.

EAN9788026078203
ISBN978-80-260-7820-3
Rozměry265 x 195 x 0 mm
Hmotnost1584
Datum vydání01. 06. 2015
Vazbapevná vazba
Počet stran:400
Nakladatelství:Sand Dune
Jazyk:česky