Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Prague cuisine

Dominic James

Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Cena v prodejně: 595 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
535

U dodavatele

60-70ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 2.1 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 3.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 2.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 3.1
Balíkovna64 Kčpá 3.1
Zásilkovna69 Kčpá 3.1
Zásilkovna SK95 Kčpo 6.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 2.1
One Curier65 Kčpá 3.1
Balíkovna na adresu89 Kčpá 3.1
Zásilkovna - domů99 Kčpá 3.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 6.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.

Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů - Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.

Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.

EAN9788090624504
ISBN978-80-906245-0-4
Rozměry265 x 195 x 28 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 12. 2015
Vazbapevná vazba
Počet stran:448
Nakladatelství:Sand Dune
Jazyk:česky