Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Prague cuisine
Dominic JamesVýběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
60-70ks na objednávku.
K vyzvednutí st 27.11 13:00
od 59 Kč, dodání čt 28.11
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | st 27.11 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | čt 28.11 |
Balíkovna | 64 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 29.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | st 27.11 |
One Curier | 65 Kč | čt 28.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 28.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 29.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.
Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů - Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.
Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.
EAN | 9788090624504 |
---|---|
ISBN | 978-80-906245-0-4 |
Rozměry | 265 x 195 x 28 mm |
Hmotnost | 1 |
Datum vydání | 01. 12. 2015 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 448 |
Nakladatelství: | Sand Dune |
Jazyk: | česky |
Další knihy od autora Dominic James
© 2024 Knihkupectví Daniela