Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty

autorů kolektiv
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

Skladem (3ks)

poslední kusy na objednávku

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 25.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 25.11
Balíkovna64 Kčpo 25.11
Zásilkovna69 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK95 Kčút 26.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpo 25.11
Balíkovna na adresu89 Kčpo 25.11
Zásilkovna - domů99 Kčpo 25.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 26.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. Kniha je rozdělena do 4 kapitol. Nejprve vás inspirujeme Zdravými snídaněmi s vejci v hlavní roli. Co takhle oblíbená vejce Benedikt jako z moderního bistra? Nebo se konečně naučíte, jak správně udělat nadýchanou omeletu? Nalákáme vás variantu s tvarohem a uzeným lososem, nebo už sníte o prvním jarním křehkém chřestu? Přineseme tipy na výtečná Hlavní jídla, po kterých si nebudete muset jít okamžitě lehnout.

Základem našich jarních receptů je kvalitní libové maso. Potěšíme milovníky řízků, kuřecích křidélek a možná najdete odvahu vyzkoušet sezónní mladé jehněčí. Nebo vás osloví spíše lehký pstruh s pečenou mrkví a tahini? Kapitola Jarní odlehčení je plná lahodných receptů na polévky, originální saláty, smoothies i šťávy. Pokud toužíte vychutnat si 100 % jara, nesmíte vynechat špenátovou polévku se zastřenými vejci. Saláty září všemi barvami a slibujeme, že vás jejich hravost bude bavit! Už jste vyzkoušeli nakládané ředkvičky? A nechybí ani sladká tečka na konec. Dezerty bez výčitek si užijete v kapitole Bezlepkové svačiny. Absolutní královnou této kapitoly je mandlovopomerančová bábovka, směle jí však konkuruje rybízový triffle s tvarohem. Děti si zamilují rýžový pudink s višněmi. Na co se v kuchařce těšit? * 90 jarních sezónních receptů z běžně dostupných surovin * Srozumitelné návody, jak si sestavit pestrý a vyvážený talíř * 6 základních variant přípravy vejce a 15 snídaňových receptů * Hlavní jídla, která vám pomohou cítit se lehce * Originální saláty, po kterých nebudete ihned hladoví * Zdravé bezlepkové variace sladkých dezertů * Detoxikační desatero nejen ve stravování * Rady, jak na jarní klíčení z luštěnin, semínek i obilovin * Rychlá

EAN9788088387084
ISBN978-80-88387-08-4
Rozměry257 x 186 x 24 mm
Hmotnost1076
Datum vydání08. 03. 2021
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Fitrecepty
Jazyk:česky