Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak jíme zdravě v zimě: Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty

autorů kolektiv
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

Skladem (1ks)

dalších 1420-1430ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí pá 27.12

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 30.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 27.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 30.12
Balíkovna64 Kčpo 30.12
Zásilkovna69 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK95 Kčst 1.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 27.12
One Curier65 Kčpo 30.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 30.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 1.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. V knize nechybí také nejčastější chyby a omyly, kterých se při přípravě a vaření jídla dopouštíme. Pomyslnou třešničku na dortu pak představují takzvané „srovnávačky“ – dvoustrany, díky kterým pochopíte, že běžná polévka z pytlíku se stěží vyrovná té domácí a že i zdánlivě zdravá kupovaná granola může mít ke zdravé výživě dosti daleko.

Kniha obsahuje více než 90 sezónních receptů, tipů a návodů, jak jíst zdravě a je rozdělena do 3 základních kapitol – „Snídaně“, „Hlavní jídla“, a „Kvašení a frementace“. Autoři si tentokrát posvítili na křupravé granoly, zapečené ovesné kaše, vydatné obložené chleby, snídaňové směsi a krémové polévky, které můžete jíst od rána do večera. Velká pozornost je věnována zapečeným receptům z jednoho hrnce či pekáče a také klasické české kuchyni – samozřejmě v odlehčené podobě. Přichází období roku, kdy se můžete za dlouhých mrazivých večerů nořit do tajů výroby domácího zelí či kimči, vodního kefíru nebo třeba kváskového chleba a vánočky. Při listování knížkou vás možná na první pohled překvapí názvy jako casserole, hash nebo suflé, ale nemusíte se bát. To první je jen obdoba starého známého jídla z jednoho pekáče, to druhé je variace na vydatnou teplou snídani a to třetí… to je neuvěřitelná dobrota, se kterou uděláte parádu u nedělní snídaně nebo na oslavě. Na co se v kuchařce těšit?

  • více než 90 sezónních receptů, tipů a návodů, jak jíst zdravě
  • variace slaných i sladkých granol, zapečených kaší a obložených chlebů
  • krémové polévky a celá řada zapečených jídel z jednoho hrnce či pekáče
  • odlehčené recepty na klasickou českou kuchyni – nasladko i naslano
  • zdravé pečení z kvásku a tipy na fermentaci
  • rychlá a jednoduchá příprava ze snadno dostupných surovin
  • recepty jsou psány hravou formou a zvládnou je i začátečníci
  • veškerý obsah vznikl ve spolupráci s odbornicí na výživu
EAN9788088387053
ISBN978-80-88387-05-3
Rozměry257 x 143 x 24 mm
Hmotnost1060
Datum vydání06. 11. 2020
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Fitrecepty
Jazyk:česky