Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Zavařování
Katka Švejdovádalších 60-70ks na objednávku.
K vyzvednutí zítra
od 59 Kč, dodání po 25.11
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | po 25.11 |
Balíkovna | 64 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | út 26.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
One Curier | 65 Kč | po 25.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | po 25.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | út 26.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.
Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.
7 kapitol:
Ovoce
Zelenina
Maso & ryby
Ochucovadla & koření
Sirupy & likéry
Z mrazáku
Zásoby v kuchyni
EAN | 9788087575178 |
---|---|
ISBN | 978-80-87575-17-8 |
Rozměry | 248 x 217 x 18 mm |
Hmotnost | 804 |
Datum vydání | 01. 08. 2014 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 160 |
Nakladatelství: | Burda Praha |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela