Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Chuť

Yotam Ottolenghi
Cena v prodejně: 599 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
539

U dodavatele

90-100ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí pá 6.12 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání po 9.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 6.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 9.12
Balíkovna64 Kčpo 9.12
Zásilkovna69 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK95 Kčút 10.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 6.12
One Curier65 Kčpo 9.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 9.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 10.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření – kuchařka představuje revoluční přístup k vaření zeleniny se zaměřením na chuť. Po zeleninových kuchařkách s názvem Hojnost a Ještě více hojnosti je třetím dílem vzdávajícím hold zelenině. Autor o knize řekl: „Zaměřuje se na pochopení, čím se zelenina odlišuje od jiných potravin, a v souvislosti s tím také na možnosti, jak její chuť a vůni zvýraznit a ozvláštnit. Ukazuje, jak vytvářet chuťové ‚bomby’, navržené speciálně pro zeleninu, a to pomocí procesu, párování a výběru potravin.“ Těšte se na celer pečený v celku na tři způsoby, mrkvovou kaši s kari kořením a hnědým máslem, chlazenou avokádovou polévku s olejem a křupavým česnekem, bezmasé ragú pečené na plechu, steaky ze žampionů portobello s fazolovou kaší nebo sorbet s vodním melounem a jahodami.
EAN9788027602186
ISBN978-80-276-0218-6
Rozměry279 x 186 x 31 mm
Hmotnost1406
Datum vydání02. 12. 2021
Vazbapevná vazba
Počet stran:320
Nakladatelství:Slovart
Jazyk:česky