Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Víno
Vlastimil FicAnalýza - Technologie - Gastronomie
Cena v prodejně:
385 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-39 Kč
346 Kč
U dodavatele
5-10ks na objednávku.
V prodejně do 2 dnů
K vyzvednutí út 26.11 13:00
Odesíláme do 2 dnů
od 59 Kč, dodání st 27.11
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | út 26.11 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | st 27.11 |
Balíkovna | 64 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna | 69 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 28.11 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | út 26.11 |
One Curier | 65 Kč | st 27.11 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 27.11 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 28.11 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.
EAN | 9788086380773 |
---|---|
ISBN | 978-80-86380-77-3 |
Rozměry | 242 x 170 x 21 mm |
Datum vydání | 01. 02. 2016 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 316 |
Nakladatelství: | 2THETA |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela