Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Uchovávání úrody

Eva Hauserová;kol.

Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Cena v prodejně: 230 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-23
207 Kč

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí po 19.5 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání út 20.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 19.5

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 20.5
Zásilkovna69 Kčút 20.5
Zásilkovna SK95 Kčst 21.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 19.5
One Curier65 Kčút 20.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 20.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 21.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
EAN9788090795563
ISBN9788090795563
Rozměry211 x 149 x 5 mm
Datum vydání08. 09. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:82
Nakladatelství:Permakultura
Jazyk:česky