Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Japonská kuchyně

Tim Anderson

Snadno a rychle

Cena v prodejně: 499 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-50
449

U dodavatele

530-540ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 10.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 10.1
Balíkovna64 Kčpá 10.1
Zásilkovna69 Kčpá 10.1
Zásilkovna SK95 Kčpo 13.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpá 10.1
Balíkovna na adresu89 Kčpá 10.1
Zásilkovna - domů99 Kčpá 10.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 13.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
EAN9788076174481
ISBN978-80-7617-448-1
Rozměry259 x 200 x 29 mm
Hmotnost995
Datum vydání01. 08. 2019
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Esence
Jazyk:česky