Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Japonská kuchyně
Tim AndersonSnadno a rychle
Cena v prodejně:
499 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-50 Kč
449 Kč
U dodavatele
530-540ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí zítra 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání pá 10.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | pá 10.1 |
Balíkovna | 64 Kč | pá 10.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | pá 10.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | po 13.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
One Curier | 65 Kč | pá 10.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | pá 10.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | pá 10.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | po 13.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
EAN | 9788076174481 |
---|---|
ISBN | 978-80-7617-448-1 |
Rozměry | 259 x 200 x 29 mm |
Hmotnost | 995 |
Datum vydání | 01. 08. 2019 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 224 |
Nakladatelství: | Esence |
Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela