Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
139

U dodavatele

5-10ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí po 2.12 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání út 3.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 2.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 3.12
Balíkovna64 Kčút 3.12
Zásilkovna69 Kčút 3.12
Zásilkovna SK95 Kčst 4.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 2.12
One Curier65 Kčút 3.12
Balíkovna na adresu89 Kčút 3.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 3.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 4.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Technologie kuchyňského provozu je podat studentům základní informace spojené s provozem kuchyní ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Učebnice obsahuje tato témata: rozdělení kuchyňského provozu, bezpečnost a hygiena, výživa člověka, potraviny, předběžná příprava potravin, tepelná příprava potravin, kuchyňská zařízení, technologie přípravy základních pokrmů, podávání jídel. Učebnice obsahuje funkční fotografie a ilustrace Renáty Pilzové.
EAN9788072161959
ISBN80-7216-195-4
Rozměry210 x 126 x 12 mm
Hmotnost192
Datum vydání
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:124
Nakladatelství:Septima
Jazyk:česky