Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Sváteční menu

od polévky po dezert

Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

60-70ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí út 26.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání st 27.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 26.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 27.11
Balíkovna64 Kčst 27.11
Zásilkovna69 Kčst 27.11
Zásilkovna SK95 Kččt 28.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 26.11
One Curier65 Kčst 27.11
Balíkovna na adresu89 Kčst 27.11
Zásilkovna - domů99 Kčst 27.11
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 28.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány.

Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení!

EAN9788087575215
ISBN978-80-87575-21-5
Rozměry246 x 216 x 17 mm
Hmotnost802
Datum vydání01. 10. 2014
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Burda Praha
Jazyk:česky