Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zfermentujte to!

Stefanie Horn

Základní kurz kvašení ovoce, zelenininy a ořechu

Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359 Kč

Skladem (4ks)

dalších 220-230ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání zítra

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčzítra
Balíkovna64 Kčzítra
Zásilkovna69 Kčzítra
Zásilkovna SK95 Kčpá 28.3

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčzítra
Balíkovna na adresu89 Kčzítra
Zásilkovna - domů99 Kčzítra
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 28.3

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost.

EAN9788074334238
ISBN978-80-7433-423-8
Rozměry212 x 152 x 12 mm
Datum vydání01. 03. 2025
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:Vkend
Jazyk:česky