Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Zfermentujte to!
Stefanie HornZákladní kurz kvašení ovoce, zelenininy a ořechu
dalších 220-230ks na objednávku.
K vyzvednutí dnes
od 59 Kč, dodání zítra
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | dnes | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | zítra |
Balíkovna | 64 Kč | zítra |
Zásilkovna | 69 Kč | zítra |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 28.3 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
One Curier | 65 Kč | zítra |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | zítra |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | zítra |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 28.3 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.
Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.
Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost.
EAN | 9788074334238 |
---|---|
ISBN | 978-80-7433-423-8 |
Rozměry | 212 x 152 x 12 mm |
Datum vydání | 01. 03. 2025 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 128 |
Nakladatelství: | Vkend |
Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela