Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Proč se klepou řízky

Vladimír Mikeš;Václav Johanus

Chemie v kuchyni

Cena v prodejně: 298 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
268

U dodavatele

330-340ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání st 24.7

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 24.7
Balíkovna79 Kčst 24.7
Zásilkovna69 Kčst 24.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 24.7
Zásilkovna SK95 Kččt 25.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčst 24.7
Zásilkovna - domů99 Kčst 24.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 24.7
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 25.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
EAN9788076750869
Rozměry210 x 145 x 18 mm
Hmotnost362
Datum vydání14. 02. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:184
Nakladatelství:Dokon
Jazyk:česky