Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Petra Pospěchová
Cena v prodejně: 699 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-70
629

Skladem (1ks)

dalších 190-200ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 30.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 30.12
Balíkovna64 Kčpo 30.12
Zásilkovna69 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK95 Kčst 1.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 30.12
One Curier65 Kčpo 30.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 30.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 30.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 1.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.

Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:

13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin

135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční

40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map

13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

EAN9788088244318
ISBN978-80-88244-31-8
Rozměry247 x 175 x 30 mm
Hmotnost972
Datum vydání13. 04. 2023
Vazbapevná vazba
Počet stran:320
Nakladatelství:Smart Press s.r.o.
Jazyk:česky