Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

La cucina ceca

Petr Sýkora
Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

70-80ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí st 24.7 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 25.7

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 24.7

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 25.7
Balíkovna79 Kččt 25.7
Zásilkovna69 Kččt 25.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 25.7
Zásilkovna SK95 Kčpá 26.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 24.7
WEDO doručení na adresu65 Kččt 25.7
Zásilkovna - domů99 Kččt 25.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 25.7
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 26.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la “kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la “svickova” (controfiletto con salsa di panna), il “bramborak” (frittelle di patate) o le “buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro.

EAN9788074282850
ISBN978-80-7428-285-0
Rozměry188 x 140 x 18 mm
Hmotnost378
Datum vydání01. 06. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Plot
Jazyk:italsky