Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
La cucina ceca
Petr Sýkora80-90ks na objednávku.
K vyzvednutí po 6.1 13:00
od 59 Kč, dodání út 7.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 6.1 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | út 7.1 |
Balíkovna | 64 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 8.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 6.1 |
One Curier | 65 Kč | út 7.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 8.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la “kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la “svickova” (controfiletto con salsa di panna), il “bramborak” (frittelle di patate) o le “buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro.
EAN | 9788074282850 |
---|---|
ISBN | 978-80-7428-285-0 |
Rozměry | 188 x 140 x 18 mm |
Hmotnost | 378 |
Datum vydání | 01. 06. 2016 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 160 |
Nakladatelství: | Plot |
Jazyk: | italsky |
Další knihy od autora Petr Sýkora
© 2024 Knihkupectví Daniela