Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

Petr Stupka
Cena v prodejně: 129 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-13
116 Kč

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí pá 18.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání po 21.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 18.4

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 21.4
Balíkovna64 Kčpo 21.4
Zásilkovna69 Kčpo 21.4
Zásilkovna SK95 Kčút 22.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 18.4
One Curier65 Kčpo 21.4
Balíkovna na adresu89 Kčpo 21.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 21.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 22.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
EAN9788073391188
ISBN978-80-7339-118-8
Rozměry220 x 117 x 8 mm
Hmotnost156
Datum vydání01. 09. 2016
Počet stran:76
Nakladatelství:MCU
Jazyk:česky