Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště
neuveden
Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0 Kč
229 Kč
Na objednávku
Předpokládáný termín naskladnění: 04.10.2024
Předpokládaný termín naskladnění: 08.10.2024
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | út 8.10 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | st 9.10 |
Balíkovna | 64 Kč | st 9.10 |
Zásilkovna | 69 Kč | st 9.10 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 10.10 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | út 8.10 |
One Curier | 65 Kč | st 9.10 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | st 9.10 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 9.10 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 10.10 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru.
Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
EAN | 9788072162840 |
---|---|
Rozměry | 211 x 132 x 21 mm |
Hmotnost | 230 |
Datum vydání | |
Vazba | brožovaná vazba |
Nakladatelství: | Septimas.r.o. |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela