Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

neuveden
Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
229

Na objednávku

Podrobnosti o dodání

Předpokládáný termín naskladnění: 04.10.2024

Předpokládaný termín naskladnění: 08.10.2024

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 8.10

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 9.10
Balíkovna64 Kčst 9.10
Zásilkovna69 Kčst 9.10
Zásilkovna SK95 Kččt 10.10

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 8.10
One Curier65 Kčst 9.10
Balíkovna na adresu89 Kčst 9.10
Zásilkovna - domů99 Kčst 9.10
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 10.10

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
EAN9788072162840
Rozměry211 x 132 x 21 mm
Hmotnost230
Datum vydání
Vazbabrožovaná vazba
Nakladatelství:Septimas.r.o.
Jazyk:česky