Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Gastronomie

Miroslav Fišera

vybrané kapitoly

Cena v prodejně: 440 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-44
396

U dodavatele

5-10ks na objednávku.

V prodejně do 8 dnů

K vyzvednutí čt 1.1 13:00

Odesíláme do 8 dnů

od 59 Kč, dodání pá 2.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 1.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 2.1
Zásilkovna69 Kčpá 2.1
Zásilkovna SK95 Kčpo 5.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 1.1
One Curier65 Kčpá 2.1
Zásilkovna - domů99 Kčpá 2.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 5.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

EAN9788086380780
ISBN978-80-86380-78-0
Rozměry237 x 167 x 18 mm
Datum vydání01. 05. 2017
Vazbapevná vazba
Počet stran:300
Nakladatelství:2THETA
Jazyk:česky