Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zvěřina - Jak na to

Matthias F. Mangold
Cena v prodejně: 199 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20
179

U dodavatele

110-120ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí čt 9.1 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání pá 10.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 9.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 10.1
Balíkovna64 Kčpá 10.1
Zásilkovna69 Kčpá 10.1
Zásilkovna SK95 Kčpo 13.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 9.1
One Curier65 Kčpá 10.1
Balíkovna na adresu89 Kčpá 10.1
Zásilkovna - domů99 Kčpá 10.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 13.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
EAN9788075412553
ISBN978-80-7541-255-3
Rozměry200 x 166 x 8 mm
Hmotnost176
Datum vydání06. 09. 2022
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:64
Nakladatelství:Jan Vaut s.r.o.
Jazyk:česky