Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina
Cena v prodejně: 799 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-80
719

Skladem (2ks)

dalších 670-680ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí zítra

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání pá 27.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 27.12
Balíkovna64 Kčpá 27.12
Zásilkovna69 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK95 Kčpo 30.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčpá 27.12
Balíkovna na adresu89 Kčpá 27.12
Zásilkovna - domů99 Kčpá 27.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 30.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. Prorostlé maso, vnitřnosti, víno, ovocné pálenky, ořechy, bylinky anebo obyčejný chleba jsou typickými produkty naší země a zároveň i základem mé kuchyně. Nedám dopustit na staromódní vaření v kastrůlku, živočišný tuk, silné omáčky ani vůni uzeného. Rád bych vyzdvihl veskrze prosté, laciné a mnohdy opomíjené ingredience, jež kdysi byly obvyklou součástí tuzemských jídelníčků. Pšenice, kroupy, kopřivy, trnky, rybíz, šneci, morek nebo hovězí oháňka mě naplňují větším vzrušením nežli foie gras s ananasem či osmnáctichodové menu vařené v plastovém kondomu, servírované na břidlici a zahalené v efektních oblacích ze suchého ledu a tekutého dusíku.“

Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.

EAN9788024293318
ISBN978-80-242-9331-8
Rozměry301 x 201 x 30 mm
Hmotnost884
Datum vydání18. 10. 2023
Vazbapevná vazba
Počet stran:176
Nakladatelství:Esence
Jazyk:česky