Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Povídková kuchařka starého rybáře

Luděk Švorc

Jak jsem potkal a snědl rybu

Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

40-50ks na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí čt 28.11 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání pá 29.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 28.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpá 29.11
Balíkovna64 Kčpá 29.11
Zásilkovna69 Kčpá 29.11
Zásilkovna SK95 Kčpo 2.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 28.11
One Curier65 Kčpá 29.11
Balíkovna na adresu89 Kčpá 29.11
Zásilkovna - domů99 Kčpá 29.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 2.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl rybu se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit rybář v kuchyni uvyklý i úplný začátečník, přidal příběhy z lovu ryb umocněné fotografiemi řek a ryb. Ty dodávají receptům vůni prosluněných proudů.

Kniha tak nechává roztančit chuťové i vjemové buňky. Řeky se rodí z čirého krásna a ryby v tom krásnu žijí. Tak nám přeci musí chutnat. V přílivu protichůdných názorů na zdravé potraviny se na kladném přínosu jídel z ryb shodují všichni odborníci na zdravou výživu. Snad s výjimkou tučného úhoře, jsou všechny naše ryby nutričně vyvážené.

Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik, kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat, a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v kuchyni.

EAN9788090696082
ISBN978-80-906960-8-2
Rozměry248 x 177 x 19 mm
Hmotnost690
Datum vydání01. 10. 2017
Vazbapevná vazba
Počet stran:192
Nakladatelství:Došel karamel
Jazyk:česky