Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
219

U dodavatele

5-10ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí st 31.7 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání čt 1.8

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 31.7

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 1.8
Balíkovna79 Kččt 1.8
Zásilkovna69 Kččt 1.8
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 1.8
Zásilkovna SK95 Kčpá 2.8

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 31.7
WEDO doručení na adresu65 Kččt 1.8
Zásilkovna - domů99 Kččt 1.8
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 1.8
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 2.8

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
EAN9788073201524
ISBN978-80-7320-152-4
Rozměry297 x 210 x 7 mm
Hmotnost262
Datum vydání01. 05. 2013
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:92
Nakladatelství:Parta
Jazyk:česky