Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště
Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0 Kč
219 Kč
U dodavatele
5-10ks na objednávku.
V prodejně do 3 dnů
K vyzvednutí st 31.7 13:00
Odesíláme do 3 dnů
od 59 Kč, dodání čt 1.8
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | st 31.7 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | čt 1.8 |
Balíkovna | 79 Kč | čt 1.8 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 1.8 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | čt 1.8 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 2.8 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | st 31.7 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | čt 1.8 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 1.8 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | čt 1.8 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 2.8 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
EAN | 9788073201524 |
---|---|
ISBN | 978-80-7320-152-4 |
Rozměry | 297 x 210 x 7 mm |
Hmotnost | 262 |
Datum vydání | 01. 05. 2013 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 92 |
Nakladatelství: | Parta |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela