Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendíkv hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Cena v prodejně:
1 648 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-165 Kč
1 483 Kč
U dodavatele
30-40ks na objednávku.
V prodejně do 6 dnů
K vyzvednutí po 6.1 13:00
Odesíláme do 6 dnů
od 59 Kč, dodání út 7.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 6.1 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | út 7.1 |
Balíkovna | 64 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 8.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 6.1 |
One Curier | 65 Kč | út 7.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 7.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 8.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
EAN | 9788089350445 |
---|---|
ISBN | 978-80-89350-44-5 |
Rozměry | 305 x 220 x 50 mm |
Hmotnost | 2 |
Datum vydání | 01. 01. 2012 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 1270 |
Nakladatelství: | Nová práca |
Jazyk: | slovensky |
Další knihy od autora Konrád Kendík
© 2024 Knihkupectví Daniela