Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Kolektiv autorů
Cena v prodejně: 183 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-15
168

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí st 4.12 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání čt 5.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 4.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kččt 5.12
Balíkovna64 Kččt 5.12
Zásilkovna69 Kččt 5.12
Zásilkovna SK95 Kčpá 6.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 4.12
One Curier65 Kččt 5.12
Balíkovna na adresu89 Kččt 5.12
Zásilkovna - domů99 Kččt 5.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 6.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
EAN9788085970586
ISBN978-80-85970-58-6
Rozměry295 x 209 x 9 mm
Hmotnost276
Datum vydání01. 01. 2007
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:91
Nakladatelství:Idea Servis
Jazyk:česky