Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Jiří Černý

2. díl

Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

50-60ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 7.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kččt 7.11
Balíkovna64 Kččt 7.11
Zásilkovna69 Kččt 7.11
Zásilkovna SK95 Kčpá 8.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kččt 7.11
Balíkovna na adresu89 Kččt 7.11
Zásilkovna - domů99 Kččt 7.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 8.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
EAN9788086351117
ISBN978-80-86351-11-7
Rozměry233 x 158 x 16 mm
Hmotnost374
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:247
Nakladatelství:RATIO
Jazyk:česky