Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zpracování masa & Domácí zabijačka

Jiří Altera
Cena v prodejně: 784 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-79
705

Skladem (2ks)

dalších 140-150ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání zítra

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčzítra
Balíkovna64 Kčzítra
Zásilkovna69 Kčzítra
Zásilkovna SK95 Kčpá 6.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
One Curier65 Kčzítra
Balíkovna na adresu89 Kčzítra
Zásilkovna - domů99 Kčzítra
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 6.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).

EAN9788088306306
ISBN978-80-88306-30-6
Rozměry230 x 160 x 0 mm
Datum vydání01. 01. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:238
Nakladatelství:Profi Press s.r.o.
Jazyk:česky