Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Zpracování masa & Domácí zabijačka
Jiří Alteradalších 140-150ks na objednávku.
K vyzvednutí dnes
od 59 Kč, dodání zítra
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | dnes | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | zítra |
Balíkovna | 64 Kč | zítra |
Zásilkovna | 69 Kč | zítra |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 6.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
One Curier | 65 Kč | zítra |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | zítra |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | zítra |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 6.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).
EAN | 9788088306306 |
---|---|
ISBN | 978-80-88306-30-6 |
Rozměry | 230 x 160 x 0 mm |
Datum vydání | 01. 01. 2024 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 238 |
Nakladatelství: | Profi Press s.r.o. |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela