Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Chvála české kuchyně

Jarmila Schreiberová

tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Cena v prodejně: 649 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-65
584

U dodavatele

500-510ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí pá 6.12 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání po 9.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 6.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 9.12
Balíkovna64 Kčpo 9.12
Zásilkovna69 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK95 Kčút 10.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 6.12
One Curier65 Kčpo 9.12
Balíkovna na adresu89 Kčpo 9.12
Zásilkovna - domů99 Kčpo 9.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 10.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

EAN9788090475717
ISBN978-80-904757-1-7
Rozměry265 x 210 x 35 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 10. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:482
Nakladatelství:Perseus
Jazyk:česky