Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Chvála české kuchyně

Jarmila Schreiberová

tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Cena v prodejně: 649 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-65
584 Kč

U dodavatele

500-510ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí st 16.4 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání čt 17.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 16.4

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kččt 17.4
Balíkovna64 Kččt 17.4
Zásilkovna69 Kččt 17.4
Zásilkovna SK95 Kčpá 18.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 16.4
One Curier65 Kččt 17.4
Balíkovna na adresu89 Kččt 17.4
Zásilkovna - domů99 Kččt 17.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 18.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

EAN9788090475717
ISBN978-80-904757-1-7
Rozměry265 x 210 x 35 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 10. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:482
Nakladatelství:Perseus
Jazyk:česky