Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Václav Fričrozšířené vydání
30-40ks na objednávku.
K vyzvednutí čt 2.1 13:00
od 59 Kč, dodání pá 3.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | čt 2.1 | |
Výdejní místa | ||
One Box, One Point | 59 Kč | pá 3.1 |
Balíkovna | 64 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna | 69 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | po 6.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | čt 2.1 |
One Curier | 65 Kč | pá 3.1 |
Balíkovna na adresu | 89 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | pá 3.1 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | po 6.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
EAN | 9788087575390 |
---|---|
ISBN | 978-80-87575-39-0 |
Rozměry | 281 x 217 x 12 mm |
Hmotnost | 715 |
Datum vydání | 01. 04. 2015 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 180 |
Nakladatelství: | Burda Praha |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela