Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Česká kuchyně - Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty

Harald Salfellner
Cena v prodejně: 389 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-39
350

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 0 dnů

K vyzvednutí pá 1.11 13:00

Odesíláme do 0 dnů

od 59 Kč, dodání po 4.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 1.11

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 4.11
Balíkovna79 Kčpo 4.11
Zásilkovna69 Kčpo 4.11
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 4.11
Zásilkovna SK95 Kčút 5.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 1.11
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 4.11
Zásilkovna - domů99 Kčpo 4.11
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 4.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 5.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
EAN9788072534203
ISBN978-80-7253-420-3
Rozměry207 x 154 x 14 mm
Datum vydání16. 05. 2022
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Vitalis
Jazyk:česky