Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Pochúťky a misy z hydiny

František Janata

Rady a tipy do kuchyne

Cena v prodejně: 239 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-24
215

Na objednávku

Podrobnosti o dodání

Předpokládáný termín naskladnění: 20.10.2026

Předpokládaný termín naskladnění: 23.03.2026

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 23.3

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 24.3
Zásilkovna69 Kčút 24.3
Zásilkovna SK95 Kčst 25.3

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 23.3
One Curier65 Kčút 24.3
Zásilkovna - domů99 Kčút 24.3
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 25.3

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
EAN9788089642052
ISBN978-80-89642-05-2
Rozměry191 x 131 x 7 mm
Datum vydání01. 04. 2013
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:132
Nakladatelství:Plat4M Books
Jazyk:slovensky