Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Pochúťky a misy z hydiny

František Janata

Rady a tipy do kuchyne

Cena v prodejně: 239 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-24
215

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 25.11 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 26.11

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 25.11

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 26.11
Balíkovna64 Kčút 26.11
Zásilkovna69 Kčút 26.11
Zásilkovna SK95 Kčst 27.11

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 25.11
One Curier65 Kčút 26.11
Balíkovna na adresu89 Kčút 26.11
Zásilkovna - domů99 Kčút 26.11
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 27.11

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
EAN9788089642052
ISBN978-80-89642-05-2
Rozměry191 x 131 x 7 mm
Datum vydání01. 04. 2013
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:132
Nakladatelství:Plat4M Books
Jazyk:slovensky