Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
česky

E-kniha Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Libor Krejčiřík
EbookE-kniha / Ebook [pdf]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
190

Ihned ke stažení

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

EAN9788087873113
ISBN978-80-878-7311-3
Dostupné formátypdf
Datum vydání2013
Vazbae-book
Počet stran:298
Nakladatelství:TZ-one
Jazyk:česky