Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
česky

E-kniha Výživa v medicíně a dietetika

Heinrich Kasper

Překlad 11. vydání

EbookE-kniha / Ebook [pdf]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
1 097

Ihned ke stažení

Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.

Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.

Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…

Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.

V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění.

Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.
EAN9788024745336
ISBN978-80-247-4533-6
Dostupné formátypdf
Datum vydání2015
Vazbae-book
Počet stran:592
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky