Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

E-kniha Zvěřinová kuchařka

Dalibor Pačes
EbookE-kniha / Ebook [pdf]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
399

Ihned ke stažení

Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...

EAN9788026453307
ISBN978-80-264-5330-7
Dostupné formátypdf
Datum vydání2024
Vazbae-book
Počet stran:248
Nakladatelství:Cpress
Jazyk:česky